Altınova Ortaokulu

Vizyon: Yarınlarından emin, geleceğe güvenle bakan, hep en iyiye istekli ve hep yeni ufuklar peşinde koşan bir okul olmak.

Misyon: Sosyal ve kültürel yönden gelişmiş, Bilgi ve yeteneklerinin farkında olan Demokrasi ve çağdaşlık düşüncesini benimsemiş Bilim ve Teknolojinin farkında olan, Değişim ve Gelişime açık, Değerlerini yaşayan ve yaşatan, Farklılıkları zenginlik kabul eden, Kendine güvenen bireyler yetiştirmek

Başarılar:

Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Okulumuz ilçe çapında gerçekleşen spor müsabakalarına katılmaktadır. Çeşitli branşlarda ilçe ve il genelinde derecelerimiz bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuz Ulusal ve Uluslar arası bilimsel yarışma ve fuarlara katılmaktadır.
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 296 Öğrenci

WEB - https://altinovaoo.meb.k12.tr

Adres - Altınova Mahallesi Şeyh İpek Caddesi No5/A , Pursaklar / ANKARA

Öğretim Şekli :Tam Gün.

Yerleşim Yeri - Altınova Mahallesi.

Adres - Altınova Mahallesi Şeyh İpek Caddesi No5/A , Pursaklar / ANKARA

Ulaşım Ulus´tan kalkan Akyurt ve Kalecik özel halk otobüsleri ve Sıhhiye´den kalkan Akyurt ve Kalecik belediye otobüsleriyle okulumuza ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 8 km,İl merkezine 15 km uzaklıkta.